Weboldalak készítése

Reszponzív, mobilbarát design

A Google keresési találatokban a mobilbarát megjelenéssel rendelkező weboldalak előnyt élveznek a többi weboldallal szemben. A látogatók többsége manapság már mobil eszközén tekinti meg a keresett weboldalakat, ezért fontosnak tartjuk azt, hogy minden általunk készített weboldal mobilbarát legyen.

Keresőbarát beállítás

Az Ön üzleti modelljének megfelelően választjuk ki a megfelelő kulcsszavakat, és az összes meta tag-et beállítjuk a releváns információkkal. A weboldalak menüpontjait keresőbarát URL-ek kialakításával biztosítjuk.

Egyedi design

Minden általunk készített weboldal teljes mértékben a Megrendelő elképzelései alapján kerül kialakításra. A legmodernebb CSS / SASS stíluslap technológiákkal dolgozunk, amikkel szinte bármilyen ötlet megvalósítható!

Aktuális trendek szerint

A webes világ folyamatos fejlődését követve, Ügyfeleinket naprakészen tájékoztatjuk az aktuális webes trendekről a szerkezet kialakítása során.

Áraink

Áraink minden esetben az előre kiszámított komplexitás, a megjelenő tartalom nagysága, valamint a becsült ráfordított idő függvényében alakulnak ki. Az árajánlat mindig a kért konfigurációra érvényes, tehát ha az elképzelése időközben megváltozik, az az ár növekedésével-, illetve csökkenésével járhat.

Árajánlat kérése